Om os – Industrivejens Maskiner

Velkommen til Industrivejens Maskiner og velkommen til en af jyllands største udbydere af lifte og anlægs-entreprenørmateriel.
Vi vil ikke være de største, men de bedste.
Hver dag arbejder vi stenhårdt på at levere effektive kvalitetsmaskiner og professionel service til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget.

Det har resulteret i, at vi har maskiner som kører udlejning i det meste af landet.
Vi har helt fra start altid lagt en ære i at en mundtlig aftale er lige så god som en skriftlig – derfor laver vi kun “nemme” aftaler som alle forstår.

Skovle/gafler (typisk tilbehør til maskinerne), forsikringsgebyr, miljøgebyr og hvad der ellers kan nævnes at “typiske” gebyr – er inkluderet i vores priser.

Industrivejens Maskiner har hovedsæde i Nørresundby tæt ved motorvej e45. Her har vi nye optimale værkstedsfaciliteter, høje bygninger så vi kan have vores maskiner indenfor og nye kontorfaciliteter.

Sidenhen har tilføjet afdelinger langs motorvejen ved Langeskov på fyn med synlighed til motorvejen, ligesom vi har en stor afdeling i Hedensted med synlighed til motorvej E45. Samlet set råder vi over en maskinpark som kører i hele Danmark med langt over 1000 enheder.

Vi tilbyder attraktive lejeaftaler med mulighed for dags-, uge- og månedsudlejning.