Om os – Industrivejens Maskiner

Velkommen til Industrivejens Maskiner og velkommen til en af nordjyllands største udbydere af lifte og anlægs-entreprenørmateriel.
Vi vil ikke være de største, men de bedste.
Hver dag arbejder vi stenhårdt på at levere effektive kvalitetsmaskiner og professionel service til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget.

Det har resulteret i at vi har maskiner som kører i det meste af landet.
Vi flytter som reelt vores maskiner rundt om aftenen, således du kan starte din arbejdsdag tidligt ude på pladserne.

Industrivejens Maskiner er en succeshistorie. Virksomheden blev grundlagt i 2007 under ydmyge forhold.
Vi har helt fra start altid lagt en ære i at en mundtlig aftale er lige så god som en skriftlig – derfor laver vi kun "nemme" aftaler som alle forstår.

Skovle/gafler (typisk tilbehør til maskinerne), forsikringsgebyr, miljøgebyr og hvad der ellers kan nævnes at "typiske" gebyr – er inkluderet i vores priser.

Siden dengang er det kun gået fremad. Vi startede midt i en finanskrise, hvor de fleste entreprenører og entreprenører solgte ud af deres materiel, for at istedet at leje de maskiner de havde behov for.

Du kender sikkert til Caterpillar, Komatsu, Volvo, Liebherr, Manitou, Kubota og JLG.
Det er nogle af de verdenskendte mærker, som Industrivejens Maskiner udlejer. 

Industrivejens Maskiner har hovedsæde i Nørresundby tæt ved motorvej e45 . Vi tilbyder attraktive lejeaftalter med mulighed for dags-, uge- og månedsudlejning.

Vi byggede i året 2017 nye bygninger.
Det er fra vores nye adresse: Gammel Høvej 54, 9400 Nørresundby.

Her har vi nye optimale værkstedsfaciliteter, høje bygninger så vi kan have vores maskiner indenfor og nye kontorfaciliteter.
Her har vi mulighed for at fortsætte virksomhedens vækst.

Industrivejens Maskiner er i princippet 2 firmaer. Jan og Lasse Holsko med hver deres CVR-nummer og med hver deres medarbejdere.
Lasse står for de store maskiner, imens Jan ejer de små maskiner og liftene. Begge firmaer er 100% danske.
Som kunde har det kun den betydning at du får en regning fra 2 forskellige firma, hvis du lejer en lille eller stor maskine.