Om os – Industrivejens Maskiner

Velkommen til Industrivejens Maskiner og velkommen til en af jyllands største udbydere af lifte og anlægs-entreprenørmateriel.
Vi vil ikke være de største, men de bedste.
Hver dag arbejder vi stenhårdt på at levere effektive kvalitetsmaskiner og professionel service til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget.

Det har resulteret i at vi har maskiner som kører i det meste af landet.
Vi flytter som reelt vores maskiner rundt om aftenen, således du kan starte din arbejdsdag tidligt ude på pladserne.

Industrivejens Maskiner er en succeshistorie. Virksomheden blev grundlagt i 2007 under ydmyge forhold.
Vi har helt fra start altid lagt en ære i at en mundtlig aftale er lige så god som en skriftlig – derfor laver vi kun “nemme” aftaler som alle forstår.

Skovle/gafler (typisk tilbehør til maskinerne), forsikringsgebyr, miljøgebyr og hvad der ellers kan nævnes at “typiske” gebyr – er inkluderet i vores priser.

Du kender sikkert til Caterpillar, Komatsu, Volvo, Liebherr, Manitou, Kubota og JLG.
Det er nogle af de verdenskendte mærker, som Industrivejens Maskiner udlejer. 

Industrivejens Maskiner har hovedsæde i Nørresundby tæt ved motorvej e45 . Vi tilbyder attraktive lejeaftalter med mulighed for dags-, uge- og månedsudlejning.

Vi byggede i året 2017 nye bygninger.
Det er fra vores nye adresse: Gammel Høvej 54, 9400 Nørresundby.

Her har vi nye optimale værkstedsfaciliteter, høje bygninger så vi kan have vores maskiner indenfor og nye kontorfaciliteter.
Her har vi mulighed for at fortsætte virksomhedens vækst.

i 2020 lejede vi bygninger ud til motorvej e45 i Hedensted ved siden af LASTAS og flytter en del af maskinparken derned for at tilfredsstille vores nye kunder i det område. Ligeledes bliver der investeret i en del mindre materiel til afdelingen!

Industrivejens Maskiner er i princippet 2 firmaer. Jan og Lasse Holsko med hver deres CVR-nummer og med hver deres medarbejdere.