Pigenavne på alle maskinerne

Industrivejens Maskiner startede tilbage i 2008 og har i hele vores levetid haft en sjov gimmick med at kalde vores maskiner for pigenavne.. Vel og mærke forholdsvis kendte dame og pigenavne fra hele verdenen. Det resulterer i at vores maskiner har et flag som symboliserer hvilket land mennesket kommer fra, samt pigenavn efter flaget.

Vi har med andre ord over 600 maskiner med hver sit pigenavn. Det bliver i praksis brugt som en måde at kende forskel på eksempelvis vores minigravere.. Så har vi eksempelvis Cana Buttenschøn, Christiane Schaumburg Muller, Medina og Thyra Frank.

Det bruges udelukkende i en god tone, og vi gør det udelukkende fordi vi tror på at pigerne syntes det er sjovt også. Det har vi heldigvis set fra eksempelvis Cecilie Hother som er en 28m bomlift,  Mascha Vang som er en 10tons dumper, samt Sarah Grünewald som er en 5tons minigraver. Tilfælles har alle sammen delt det på deres instagram-konto.  Vi håber derfor at i vil være flinke og sætte #industrivejensmaskiner, #osmedpigerne og #pigenavne på hvis i deler. Så vil vi forsøge at holde en liste opdateret med de maskiner vi har.

SKULLE du mod forventning have set dit eget pigenavn på en maskine og ønsker det fjernet tager vi det naturligvis meget alvorligt og fjerner øjeblikkeligt. Skriv gerne en mail på udlejning@industrivejensmaskiner.dk og vi vil fjerne det øjeblikkeligt..

Tak fordi du læste med.