Pigenavne på alle maskinerne

Industrivejens Maskiner startede tilbage i 2008. Eftersom virksomheden voksede sig større blev det nødvendigt med et navn eller serienummer til at kende forskel på maskinerne. Derfor indførte vi i 2009 pigenavne på vores maskiner.

Vel og mærke forholdsvis kendte dame og pigenavne fra hele verdenen. Det resulterer i at vores maskiner har et flag som symboliserer hvilket land mennesket kommer fra, samt pigenavn efter flaget.

Vi har med andre ord over 700 maskiner med hver sit pigenavn. Det bliver i praksis brugt som en måde at kende forskel på eksempelvis vores minigravere.. Så har vi eksempelvis Cana Buttenschøn, Christiane Schaumburg Muller, Medina, Mascha Vang og Thyra Frank.

Det bruges udelukkende i en god tone. Tilfælles har alle sammen delt det på deres instagram-konto.  Vi håber derfor at i vil være flinke og sætte #industrivejensmaskiner, #osmedpigerne og #pigenavne på hvis i deler. Så vil vi forsøge at holde en liste opdateret med de maskiner vi har.

SKULLE du mod forventning have set dit eget pigenavn på en maskine og ønsker det fjernet tager vi det naturligvis meget alvorligt og fjerner øjeblikkeligt. Skriv gerne en mail på udlejning@industrivejensmaskiner.dk og vi vil fjerne det øjeblikkeligt..

Tak fordi du læste med.